Trygge voksne=tryggere ungdom

Denne kvelden vil du få høre en sterk historie om en tøff ungdomstid og du vil få verktøy som kan hjelpe både tenåringer og voksne til å ha det fint med seg selv og hverandre..

En kveld for voksne som er glad i tenåringer! Ingrid Bruun vil dele sin historie om en ungdomstid preget av angst, depresjon og selvmordsforsøk. Familieterapeut Ann Jeanette Heitmann vil gjennom sitt foredrag dele 5 nøkler som skal til for at barn og ungdom blir tryggere på seg selv og utvikler en god og trygg selvfølelse.

Kvelden starter med en halvtimes mingling, før Ingrid står på scenen og deler av sitt liv. Deretter er det en kort pause, før Ann Jeanette gir gode og enkle verktøy for å gjøre deg trygg, slik at din ungdom blir tryggere.

Ingrid Bruun er 24 år gammel og jobber som foredragsholder. Hun har en sterk historie som engasjerer og inspirerer både yngre og eldre publikum. Med sin innlevelse, troverdighet og gode struktur på foredragene snakker Ingrid åpenhertelig om sin ungdomstid med fire selvmordsforsøk, angst, depresjon og mobbing. Nå reiser hun rundt og forteller sin historie for å øke bevisstheten og åpenheten omkring psykisk helse.

Ann Jeanette Heitmann er firebarnsmor, sykepleier og familieterapeut. Hun har lang erfaring i arbeid med familier som opplever hverdagen utfordrende. Hun har startet Samtaleverkstedet- et foredrag og veiledningforum for ungdomsforeldre, lærere og ungdomsledere. Ann Jeanette står også bak podcasten Ungdomsforeldre

Seminaret passer for alle som ønsker en bedre relasjon med barn og ungdom, enten i hjemme eller på arbeidsplassen!